Stekt gnocchi med kyckling i tomatsås

  • Tillagning

Gnocchi är små goda potatiskuddar, goda att steka och servera med mör kyckling i mustig tomatsås.

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bryn kycklingen i olivolja i en gryta.

Salta och peppra.

Tillsätt lök och sambal.

Fräs 1 minut.

Tillsätt plommontomat, vin och vatten.

Låt småputtra under lock ca 30 minuter tills kycklingen blir riktigt mör.

Lyft av locket och låt puttra ytterligare 10 minuter.

Vänd in spenaten till servering.

Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen.

Stek i olja.

Salta, peppra och vänd runt med persilja i pannan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Stekt gnocchi med kyckling i tomatsås"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.