Soppa med grönsaker, bönor och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (387)

(387)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 16 ingredienser

Grönsakssoppa med borlottibönor som toppas med god lagrad parmesan. Perfekt vardagsmat.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök skuren i bitar
vitlöksklyftor hackade
1
morot skalad och skuren i bitar
1 bit
rotselleri skalad och skuren i bitar
1 stjälk
blekselleri nedskuren
2
tomater skurna i bitar
1,5 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
2 kvistar
timjan
lite hackad
persilja
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (387)

(387)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...