Soppa med kål och pancetta

  • Tillagning

En mustig soppa på savoykål, tomater, Grana Padano och tärnad pancetta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök och pancetta i olivolja.

Skär ner kål och lägg i.

Häll på vatten, lägg i buljongtärning och låt koka 20 minuter under lock.

Häll i tomater och persilja och smaka av med salt, peppar och vinäger.

Strö över ost i tallriken.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Soppa med kål och pancetta"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.