Smörgås med makrill, oliver, kapris och rucola

  • Tillagning

Tapenaden är ett utmärkt pålägg som passar bra tillsammans med makrill. Använd ett favoritbröd och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Dela bröden och lägg på makrillen.

Toppa med tapenade oliver och kapris och rucola.

Ringla över lite olivolja och krydda med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Smörgås med makrill, oliver, kapris och rucola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.