Skaldjurspasta med tomat och ruccola

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Lyxig skaldjurspasta med räkor och pilgrimsmusslor. Serveras tillsammans med en härlig tomatsås och färsk rucola. Utmärkt pastarätt till fest.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 påse
ruccola
200 g
pilgrimsmusslor
150 g
räkor, skalade
salt
svartpeppar
Tomatsås
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vatten
1 frp
krossade tomater
1 kvist
timjan
salt
svartpeppar
1/2 kruka
färsk basilika, hackade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...