Sardellaioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 5 ingredienser

Aioli med lätt sardell-twist! En smakrik majonnäs som passar utmärkt till grillat och ugnsrostade grönsaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
ägg
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl

Gör så här

Tips!

Det är enkelt att anpassa din aioli efter tycke och smak. Sardeller är rika på umami, den femte grundsmaken, som ger en härlig fyllighet och sälta åt maten.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco