Saltimbocca

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 7 ingredienser

Tunna skivor kalvkött som täcks med Prosciutto och salvia. Serveras med vinsky och rostad potatis. En klassisk italiensk varmrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-8
tunna skivor kalvkött
1 förpackning
1/2 kruka
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
potatis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tycker du?

1 kommentar

Jonas

Jag kan bara säga mmmmmmmmmmmm…………….med en underbar eftersmak, mitt första möte med nyplockad salvia

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco