Salsiccia med tomater, vitlök och basilika

  • Tillagning

Salsiccia är en italiensk korv som tillsammans med tomater, vitlök och basilika blir ett gott tillbehör till en pasta, eller som egen rätt.

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 färska, rå salsiccia
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
  • 2 tomater skurna i grova bitar
  • 1/2 röd chili
  • 1 vitlöksklyfta pressad eller finriven
  • basilikablad
  • salt
  • svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara.

Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter.

Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar.

Dela korvarna innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Salsiccia med tomater, vitlök och basilika"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.