Saffransfräst fänkål

  • Tillagning

Fräst fänkål som har fått smak av saffran och vitt vin. Perfekt att servera till fisk, kyckling eller som som en del av en buffé.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs fänkål och vitlök i olivolja i 2 minuter utan att de tar färg.

Tillsätt saffran och fräs försiktigt i ytterligare 1 minut.

Häll på vinet och koka sakta utan lock i ca 20 minuter.

Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Garnera med lite fänkålsdill om du har.

Servera till kokt eller stekt fisk.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Saffransfräst fänkål"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.