Rucolasallad

  • Tillagning

Servera gärna en rucolasallad före middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg rucolan i en skål.

Blanda olivolja med citronsaft, salt och peppar.

Ringla dressingen över salladen och strö på parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rucolasallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.