Rostbiff med italiensk potatissallad

  • Tillagning

En pepparstekt rostbiff som ugnbakas medan du gör iordning potatissalladen med kapris och oliver. Häll över den goda senapsdressingen före servering.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gnid in rostbiffen med lite olivolja och krydda rikligt med salt och peppar.

Bryn i olivolja i en het stekpanna tills den fått fin
färg.

Stek klart i ugn på 100 grader till 56 grader innertemperatur.

Låt vila minst 30 minuter innan den skärs upp.

Servera ljummen eller kall.

Blanda samtliga ingredienser till potatissalladen i en skål.

Blanda dressingen och häll över salladen innan servering.

Servera till rostbiffen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rostbiff med italiensk potatissallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.