Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

  • Tillagning

Creme av soltorkade tomater ger en mustig och god tomatsmak till vinägretten som lyfter den rostade sparrisen - gott tillsammans med pistagenötterna.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivolja ordentligt i en stekpanna.

Stek sparrisen i olivolja tills de ha fått lite färg, 3-5 minuter.

Salta och peppra.

Fördela sparrisen på tallrikarna.

Häll på vinägretten och strö över nötterna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.