Rostad sockerkaka med mascarpone

  • Tillagning

Har du en bit sockerkaka kvar? Rostad, tillsammans med jordgubbar, mascarpone och hallonbalsamico blir den en ljuvlig efterrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Marinera jordgubbarna i socker och hallonbalsamico.

Vispa marscaponeosten med florsocker.

Rosta sockerkakstärningarna i ugn på 150 grader tills de är helt torra, det tar ca 20 minuter.

Lägg upp i en skål.

Pudra med lite extra florsocker innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rostad sockerkaka med mascarpone"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.