Rökig vinägrett med rostad vitlök

  • Tillagning

Vinägrett till pasta, pizza, ugnsbakad grönsaker, skaldjur och allt grillat!

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg vitlöksklyftorna på ett fat och sätt in i ugnen i 20 minuter i 175 grader tills de är mjuka.

Skala dem och pressa i en skål.

Rör i Rökt Olivolja, olivolja och rödvinsvinäger.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera till sallad, grillade grönsaker, skaldjur eller stekt fisk.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rökig vinägrett med rostad vitlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.