Rödbetor med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (246)

(246)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
små färska rödbetor
några kvistar
färsk timjan
1/2 pkt
Fetaost (75g) i mindre bitar
salt
svartpeppar
blandade örter t ex basilika, rucola och persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (246)

(246)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Carin

Det står inget om man skall skala rödbetorna och hur länge de skall koka.
Hälsningar från nybörjare

Anna Mellberg

Hej Carin! Koka rödbetorna i ca 15 minuter. Känn efter med potatissticka mot slutet av koktiden, det kan ta kortare eller längre tid att få dem klara beroende på hur stora de är. I receptinstruktionerna står det att du ska skala dem då de fortfarande är varma (men hanterbara förstås). Jag går in och förtydligar det i receptet ytterligare, tack för att du hörde av dig. Lycka till i köket, önskar Anna

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco