Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (146)

(146)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
finhackade shalottenlökar
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
nymalen svartpeppar
Till Servering
1 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (146)

(146)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Andreas Ehnebom

Så himla gott! Min första egengjorda risotto dessutom. Lätt att tillaga. Bara att röra mycket.

Sophie Berlin

Hej Andreas,
Vad kul – grattis till en lyckad premiär-risotto! 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...