Risotto med lax, fänkål och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 12 ingredienser

Risotto al Salmone - smakfull och smakrik risotto med lax, fänkål och mynta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1
liten fänkål, halverad och tunt skivad
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
200 g
laxfilé, i mindre bitar, gärna Salma lax
salt
svartpeppar
2
salladslökar, tunt skivade
Till servering
några kvistar
färsk mynta
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...