Balsamicoglaze till revbensspjäll

  • Tillagning

En smakrik glaze kan förgylla vilken köttbit som helst. Pensla balsamicoglazen på färdiggrillade revbensspjäll och strö över hackad persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1-1 1/2 kg korta revbensspjäll färdiggrillade
  • 1 kruka persilja hackad
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka ihop samtliga ingredienser till glazen tills hälften av vätskan återstår.

Dela revbenen och pensla på de färdiggrillade revbensspjällen.

Strö över hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Balsamicoglaze till revbensspjäll"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.