Radiatori i ört- och parmesanbuljong med grön sparris

  • Tillagning

Pastan blandas i en rykande varm, doftande örtbuljong med parmesan ost och grön sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Fräs vitlök i olivolja utan att den tar färg.

Häll i vitt vin, vatten och buljongtärning och låt koka några minuter.

Lägg örter och parmesanost i en mixer och häll på buljongen.

Mixa blandningen slät.

Smaka av med salt, peppar och vinäger.

Skär bort den träiga änden av sparrisen och delar sparisen i bitar.

Koka sparrisen i lätt saltat vatten i ett par minuter till de har önskad konsistens.

Blanda örtbuljong, nykokt pasta samt sparrisen och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Skriv en kommentar till "Radiatori i ört- och parmesanbuljong med grön sparris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.