Prosciutto med marinerade grönsaker

  • Tillagning

Grönsakerna marineras i olivolja och god vinäger och grillas innan de serveras tillsammans med prosciutto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka bönorna och ärtorna nätt och jämnt mjuka i saltat vatten i en kastrull.

Kyl dem i kallt vatten och låt rinna av.

Pensla zucchiniskivorna med olivolja och grilla dem ett par minuter på båda sidor.

Vispa ihop vinäger och olja i en skål.

Vänd ner bönor, ärtor, zucchini och persiljeblad i vinägretten.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera de marinerade grönsakerna med prosciutto.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Använd gärna Zetas Ekologiska Vitvinsvinäger och olivolja!

Skriv en kommentar till "Prosciutto med marinerade grönsaker"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.