Primör med olivecrèmesvinägrett

  • Tillagning

Variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli eller sparris och krydda med en smakrik vinägrett med creme av gröna oliver.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 kokta salladslökar per person (variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli, sparris eller kronärtskocksbottnar)
  • 1 msk olivcremevinägrett per person
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda vinägretten.

Klicka den över den lätt kokta salladslöken.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Primör med olivecrèmesvinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.