Potatis- och bönsallad med mangobalsamico

  • Tillagning

En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4-6 kokta potatisar i bitar
  • 1 fpk Zeta Svarta bönor
  • 6-8 rädisor tunt skivade
  • 1 liten rödlök finhackad
  • 1/2 dl bladpersilja hackad
  • salt
  • peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda potatis, bönor, rädisor, rödlök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Gott till exempelvis grillad eller stekt fisk och kött.

    Ta hand om grönsakerna så snabbt som möjligt när du köpt dem.
    Duscha sallad och persilja lätt med kallt vatten. Skaka av och lägg i plastpåsar med luft eller i lådor med lock. Förvara i kylen.

Skriv en kommentar till "Potatis- och bönsallad med mangobalsamico"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.