Potatis- och bönsallad med mangobalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
kokta potatisar i bitar
6-8
rädisor tunt skivade
1
liten rödlök finhackad
1/2 dl
bladpersilja hackad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott till exempelvis grillad eller stekt fisk och kött.

Ta hand om grönsakerna så snabbt som möjligt när du köpt dem.
Duscha sallad och persilja lätt med kallt vatten. Skaka av och lägg i plastpåsar med luft eller i lådor med lock. Förvara i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...