Porchettamacka med syrad salladskål

  • Tillagning

Matig baguette med ugnsbakad fläskkarré och krispig salladskål.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Till servering
  • Zeta Olivolja Fruttato att ringla i brödet
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vänd ihop salladskål med vinäger, olivolja, salt och gräslök.

Dela brödet i fyra delar och snitta upp på längden.

Ringla lite olivolja i brödet, lägg i porchetta och den syrade kålen.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Sök på ”Porchetta” i sökfältet för att hitta receptet på vår goda ugnsbakade fläskkarré!

Skriv en kommentar till "Porchettamacka med syrad salladskål"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.