Pizza med parmaskinka och rucola

  • Tillagning

Pizza med de bästa Italien har att erbjuda, lufttorkad skicka och krämig mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 220 grader, bred ut pastasåsen på degen och lägg på den skivade mozzarellan.

Baka av i ugnen tills pizzabotten blivit gyllenbrun.

Ta ut pizzabotten och toppa med tillbehören.

Ringla över en god olivolja, flingsalt, svartpeppar och riven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Skriv en kommentar till "Pizza med parmaskinka och rucola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.