Pizza med bresaola och aubergine

  • Tillagning deg
  • Utbakning

Lyxig pizza med charkuterier, aubergine, pinjenötter och citron. Fin kombination av smaker som gör denna pizza perfekt att bjuda gäster på.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla ut degen till önskad storlek på pizza.

Täck degen med tomatsås och aubergine.

Ringla över lite olivolja och förgrädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.

Lägg på mozzarella och rosmarin. Grädda ytterligare 10 minuter.

Toppa pizzan med bresaola, pinjenötter, rivet citronskal, salt och peppar.

Ringla över olivolja och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Salta de tunna skivorna av aubergine och låt dra 10 minuter, torka sedan av överflödigt salt med papper.

Skriv en kommentar till "Pizza med bresaola och aubergine"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.