Pizza Bussola

  • Tillagning deg
  • Utbakning

Räkpizza med kokt skinka och rucola. Toppingen läggs på efter gräddning för bästa smakupplevelse.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Dela degen i tre delar och dra ut bitarna en aning så att de nästan får rundade kanter.

Täck degen med tomatsås och mozzarella. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

Toppa med skinka, räkor och rucola.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pizza Bussola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.