Pasta med köttfärssås och feta

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 18 ingredienser

Pasta med köttfärssås toppad med fetaost passar lika bra till till vardags som till fest. Maträtten är enkel att tillaga och ingredienserna är lättillgängliga. En matupplevelse i världsklass som kommer att imponera på dina gäster.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
valfri Zeta pasta
400 g
nötfärs
1
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1
liten finhackad morot finhackad
1
rotselleri finhackad
1 frp
konserverade körsbärstomater
1
köttbuljongtärning
2 dl
vatten
2
lagerblad
1 tsk
timjan
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
strösocker
1 frp
Fetaost smulad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...