Picklad rödlök

  • Tillagning
  • Minimum tid i kylen
  • Maximum tid i kylen

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme eller två men löken kan läggas in ett par dagar i förväg om man vill.

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 skivade rödlökar
  • 1 1/2 dl Zeta Vitvinsvinäger
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 lagerblad
  • 10 st krossade svartpepparkorn
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg löken i en burk med tätslutande lock.

Koka upp övriga ingredienser, rör om ordentligt och låt svalna.

Häll lagen över löken så att det täcker.

Låt dra i minst ett dygn helst två. Servera som tillbehör till stekt fisk, stekt eller grillat kött med mera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Picklad rödlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.