Pepprig tomat- och gurksallad med mangobalsamico

  • Tillagning

Mangobalsamicon ger en sötma och frisk syra till salladen som passar bra i den peppriga salladen.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 250 g körsbärstomater klyftade
  • 1 liten gurka urkärnad och i mindre bitar
  • 1 schalottenlök tunt skivad
  • svartpeppar grovmalen
  • salt
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gott till exempelvis grillad eller stekt fisk och kött.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pepprig tomat- och gurksallad med mangobalsamico"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.