Pennette Rigate alla Puttanesca

  • Tillagning

En mustig klassiker med sälta från sardeller.

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna.

Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra cirka 10 minuter.

Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen

Smaka av med salt och peppar.

Blanda ner pastan direkt i såsen och tillsätt den finhackade persiljan.

Servera med riven parmesan eller grana padano och lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Skriv en kommentar till "Pennette Rigate alla Puttanesca"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.