Pastasallad med rostad paprika och rucola

  • Tillagning

En pastasallad som smakar extra bra på utflykten med oliver, fetaost och rucola. Du kan välja att rosta paprikan själv i ugn eller köpa den färdig.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Dela paprikorna och ta ur kärnhuset.

Skär i grova bitar och lägg på plåt.

Ringla över olivolja och blanda.

Rosta i ugn på 250 grader ca 10 minuter.

Ta ut och låt svalna.

Blanda med pasta, fetaost, oliver, rucola

Smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pastasallad med rostad paprika och rucola"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.