Pastasallad med kapris, fetaost och kalamataoliver

  • Tillagning

En pastasallad med den goda kombinationen av sälta från fetaosten och sötma från den rostade paprikan.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Dela paprikorna och ta ur kärnhuset.

Skär i grova bitar och lägg på plåt.

Ringla över 3 msk olivolja och blanda.

Rosta i ugn på 250º ca 10 minuter.

Ta ut paprikorna och låt svalna.

Blanda med pasta, fetaost, oliver, rucola och smaka av med salt, peppar och lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pastasallad med kapris, fetaost och kalamataoliver"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.