Pastasallad med broccoli, tomat och pesto

  • Tillagning

Broccoli är en älskad grönsak som blir lite extra god i denna pastasallad - kryddad med pesto!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Pasta
  • 1 broccoli i buketter
  • 3-4 msk Zeta Pesto alla Genovese eller Zeta Pesto med Soltorkade Tomater
  • 1 fpk 250 g cocktailtomater
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 kruka basilika
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan, låt broccolibuketterna koka med pasta de sista 2 minuterna.

Kyl pastan snabbt under rinnande kallt vatten.

Blanda med lite olivolja så att det inte klibbar.

Kyl broccolin snabbt i isvatten.

Låt rinna av väl och blanda med pesto, tomater och pinjenötter, smaka av med salt och peppar.

Vänd ner färska basilikablad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pastasallad med broccoli, tomat och pesto"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.