Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Mustig vardagspasta som gärna tillagas på gårdagens överblivna pasta. Mozzarellan som smälter i ugnen, gör rätten härligt trådig och god, något vi garanterar att barnen kommer älska.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca
1 frp
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
2 frp
krossade tomater
1 kruka
färsk basilika, grovhackad
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...