Pasta med vildsparris

  • Tillagning

Använd den pastaform du gillar bäst, vildsparris och toppa med pecorino eller en långlagrad parmigiano reggiano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Koka vildsparrisarna i saltat vatten i en kastrull i en minut.

Kyl dem i kallt vatten, låt rinna av och skär i mindre bitar.

Fräs vitlöken mjuk i olivolja i en stekpanna utan att den får färg.

Tillsätt sparrisen och låt fräsa i ytterligare någon minut.

Vänd ner samtliga ingredienser i den nykokta pastan.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera pastan med riven pecorino.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med vildsparris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.