Pasta med sardeller, kapris och rostad paprika

  • Tillagning

Mezze Maniche tillsammans med de klassiska italienska smaksättarna kapris och sardeller - och härliga smakrika rostade paprikor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök i olivolja utan att det tar färg.

Tillsätt vitt vin, pastasås, kapris, sardeller, paprika och oliver och låt koka ca 10 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet och vänd ner i såsen.

Avsluta med persilja och strö över lite nyriven parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med sardeller, kapris och rostad paprika"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.