Pasta med oxragu och sardeller

  • Tillagning

Pasta con Ragù di Manzo - Italiensk smaksättning på denna oxragu med hjälp av sardellerna.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Pasta t.ex. Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttet i olivolja i en stekpanna, salta och peppra.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Häll i vin, krossade tomater och vatten och låt puttra under lock tills köttet är mört, ca 1 timme.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Tillsätt sardeller, strimlad grillad paprika och persilja i oxragun.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera med nykokt pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med oxragu och sardeller"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.