Pasta Linguine med köttragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 12 ingredienser

En köttragu som denna blir som godast om den får koka länge. Förbered den gärna dagen innan och värm den när du kokar pastan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev eller märgpipa
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
200 g
rotselleri skalad och tärnad
2
morötter skalade och tärnade
rosmarin
2 frp
Zeta Tomater Finkrossade
1 tsk
strösocker
salt
svartpeppar
Till servering
1 frp
Zeta Casa Di Luca Linguine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco