Pasta med kikärter och tomat

  • Tillagning

Pasta med kikärter är en proteinrik vardagsrätt som serveras med lite extra olivolja och Parmigiano Reggiano.

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan al dente (så att den har tuggmotstånd). Låt rinna av genom ett durkslag.

Fräs löken och vitlöken i olivolja i ett par minuter.

Tillsätt tomater, vatten och oregano, koka ihop under 4-5 minuter.

Blanda i kikärterna och koka ytterligare ett par minuter, smaka av med salt och svartpeppar.

Blanda i den nykokta pastan i såsen.

Servera med extra olivolja och nyriven Zeta Grana Padano eller Zeta Parmigiano Reggiano.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med kikärter och tomat"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.