Pasta med kantareller och spenat

  • Tillagning

Pasta con cantarelli e spinaci - Parmesanen tar fram kantarellernas smak och ger tillsammans med spröda spenatblad ljuvligt gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisning.

Fräs svampen i olivolja i en stekpanna i någon minut på hög värme.

Tillsätt lök och vitlök och fräs i ytterligare någon minut.

Vänd ner svampen tillsammans med spenat och parmesanost i den nykokta pastan.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med kantareller och spenat"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.