Pasta med champinjoner och prosciutto

  • Tillagning

Pasta al Prosciutto. Ricottaost gör denna rätt krämig och god tillsammans med broccoli och skogschampinjoner.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar.

Låt broccolibuketterna koka med de sista 2 minuterna.

Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna.

Vänd ner den och ricottaosten i den nykokta pastan.

Smaksätt med basilika, basilikaolja, salt och peppar.

Servera pastan med prosciutto.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta med champinjoner och prosciutto"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.