Pasta Penne Rigate med blåmusslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Medelhavets goda smaker i en pastarätt med blåmusslor, chili och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Penne Rigate
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vitt vin
1 dl
vispgrädde
1
röd chilipeppar finhackad
2 msk
bladpersilja hackad
1/2
citron saft av
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Använd den pastasort du tycker är godast.

 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...