Pasta i tomatsås med oliver, kapris och parmesan

  • Tillagningstid

En pasta fylld med härliga italienska smaker av kapris, oliver och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 300 g Zeta Casa Di Luca Strozzapreti, koka pastan enligt anvisning på paketet
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg.

Häll på vitt vin, pastasås, kapris och oliver och låt puttra 20 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pasta och vänd ner och blanda väl.

Lägg upp på fat och strö över parmesanosten.

Avsluta med att ringla över lite olivoja och krydda med nymalen svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.