Pasta med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Pasta med färsk salsiccia smaksatt med kapris, citron och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta fusilli
1 frp
4 msk
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1
tomat hackad
salt
svartpeppar
1 kruka
bladpersilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lotta E

Det här receptet är verkligen toppen, jättegod mustig smak trots ”enkla” ingredienser. Det vinner såklart på att lagas några timmat innan servering. Salt, peppar och vitlök, inga andra kryddor. Jag serverar oliver och kapris vid sidan av, det brukar uppskattas när man får addera något extra om man vill. Det här receptet funkar perfekt även när man är många!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...