Spaghetti all’Arrabiata

RÖSTA PÅ RECEPTET (554)

(554)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

Spaghetti all'Arrabiata - pasta på argbiggans vis - ska ha ett visst sting av chili. En klassisk italiensk pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
finhackad vitlöksklyftor
1
urkärnad och finhackad röd chili
1 frp
Zeta Körsbärstomater
salt och svartpeppar
1/2 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti, 400 g
2 msk
finhackad bladpersilja
Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (554)

(554)

Vad tycker du?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...