Päron med gorgonzola i mangosås

  • Tillagning

Lyft den klassiska kombinationen av päron gorgonzola och nötter ytterligare med en fruktig mangosås!

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till persikosåsen.

Vänd ner päronklyftorna i såsen.

Fördela klyftor, sås och gorgonzola på tallrikarna.

Strö över valnötter och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Päron med gorgonzola i mangosås"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.