Parmesanchips med två olika topping

  • Tillagning

Chips av Parmigiano Reggiano med topping är ett enkelt och snabbt tilltugg som smakar ljuvligt.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225 grader.

Riv osten på den fina sidan av rivjärnet.

Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg ut små högar (ca 1 tsk) med några centimeters mellanrum.

Sätt in plåten i ugnen i 5-6 minuter till osten smält, börjat bubbla och fått lite färg.

Ta ut plåten och dra bort bakplåtspappret med chipsen på och lägg det på en sval yta för att kallna och stelna, lossa chipsen.

Toppa med löjrom respektive prosciutto och soltorkade tomater.

Strö lite gräslök över.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Variera topping beroende på smak och årstid.

Skriv en kommentar till "Parmesanchips med två olika topping"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.