Parmesan- och mascarponesill

  • Tillagning

Vinägerinlagd sill med parmesan och mascarpone. Vinägern ger sillen en midare och nyanserad smak.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skär sillen i bitar och lägg i en skål.

Rör ut mascarponen med vatten så den får konsistensen av en tjockare sås, blanda i parmesanosten.

Vänd ihop sillbitarna med ostsåsen.

Låt gärna stå kallt 1 dygn före servering.

Håller en dryg vecka i kylskåp.

Servera med bröd eller kokt potatis.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Vi har fler varianter av smaksattsill i vår receptbank.

Skriv en kommentar till "Parmesan- och mascarponesill"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.