Pappardelle med aubergine, oliver och grillad paprika

  • Tillagning

Grillad paprika blir söta och mustiga i smaken och möts bra av sältan i oliverna och auberginens goda smak. Självklart skall allt ner i en god pasta som tillexempel Pappardelle eller Fettuccine

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enigt förpackningens instruktioner.

Stek auberginen gyllenbrun i olivolja på hög värme i en stekpanna.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Rör i den grovhackade Tapenaden.

Vänd ner blandningen i den nykokta pastan.

Smaksätt med oregano, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pappardelle med aubergine, oliver och grillad paprika"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.