Pappa Pomodoro alla Fiorentina

  • Tillagning

En vegetarisk rätt från Italien med tomater, lantbröd, chili och salvia. Låt puttra i 45 minuter så att alla smaker blandas ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs purjolök, vitlök, örter och chili i olivolja utan att det tar färg.

Tillsätt bröd och fräs ytterligare i någon minut.

Häll i tomatsås, tomater och vatten och låt småputtra 35-40 minuter.

Rör om då och då.

Smaka av med salt och peppar och några droppar vinäger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pappa Pomodoro alla Fiorentina"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.